Scouting Haagse Beemden laatste nieuws

Scouting Leiding Gezocht!

Wij van Scouting Haagse Beemden zijn op zoek naar enthousiaste en avontuurlijke vrijwilligers om ons leidingteam aan te vullen.

Wil jij vrijwilligerswerk doen en lijkt het je leuk om met kinderen te werken? En zou jij het leuk vinden om op zaterdag creatieve, uitdagende en actieve dingen te doen op Scouting? Kom dan eens bij ons langs! Op scouting doen we allerlei uitdagende activiteiten met kinderen.

Help je kinderen graag een handje. Kun je iets goed uitleggen of doe je gewoon graag gek. Dan zijn we op zoek naar jou!!!

Wij zijn op dit moment op zoek voor leiding bij onze Bevers (5-7 jr.) en Meidenwelpen (7-11 jr.) Deze groepen hebben opkomsten op zaterdag ochtend van 10.00u tot 12.00 u. We zoeken leiding van minimaal 18 jaar oud. Scoutingervaring is absoluut niet nodig.

Wat we van je vragen:

• Je tijd;
  • Enthousiasme;
  • Gezamenlijk organiseren en bedenken van spel programma's op speltak niveau en groepsniveau.

Wat we bieden:

• Een gezellig leiding team;
  • Veel ruimte om je creativiteit te ontplooien;
  • Begeleiding door ervaren leiding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen binnen de regio en landelijk gegeven cursussen door Scouting Nederland.

Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Help het leidingteam van de Scouts Meiden!

shb logo

Het leidingteam van de Scouts (Meiden) heeft momenteel dringend behoefte aan versterking op de vrijdagavond! Kom jij ons leidingteam helpen?

De Scouts zijn meiden van 11 tot en met 15 jaar. De Scouts hebben hun opkomsten op vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 uur.

Ervaring met Scouting is echt niet vereist. Minimum leeftijd als Scoutsleiding is 18 jaar. Wij verlangen niet veel van de mensen die ons hierbij kunnen helpen, maar het moet gezegd: Scouting kost tijd. Echter, het is vaak de tijd die men er in wilt steken, ook voor de leiding geldt dat vooral plezier en gezelligheid voorop staan.

wat we van je vragen:

• Affiniteit met het werken met kinderen;
  • Enthousiasme;
  • Mee willen denken op speltak niveau, en in groepsniveau door het bezoeken van de groepsraad;

wat we bieden:

• Een gezellig leiding team;
  • Veel ruimte om je creativiteit te ontplooien;
  • Begeleiding door ervaren leiding;

Lijkt je dit wel wat, neem dan contact op met onze groep!!!
overvliegen.jpg

Verkorte agenda

ma 7/mei 20:00 - ma 7/mei 22:00
Bestuursvergadering