Scouting Haagse Beemden laatste nieuws

Kom kijken bij Scouting Haagse Beemden

Op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan een keer kijken bij Scouting Haagse Beemden. Scouting Haagse Beemden is op zoek naar meisjes en jongens die het avontuur aandurven bij de Bevers of Welpen.

Bevers (5-7 jaar)

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

Welpen (meisjes en jongens 7-11 jaar)

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en worden ‘Welpen’ genoemd. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle.

  • Lees meer over de Welpen
  • Neem contact op met de welpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij scouting maak je vrienden voor het leven! Laat je uitdagen en kom een keer kijken!

Vacature vertegenwoordiger scoutinggroepen voor de thematafel ‘Opgroeien’

De gezamenlijke scoutingverenigingen uit Breda gaan gezamenlijk een vertegenwoordiger naar de thematafel ‘Opgroeien’ sturen. Deze vertegenwoordiger zal een nieuw op te richten overkoepelende vereniging vertegenwoordigen, welke subsidie aanvraagt namens alle Bredase Scouting verenigingen.

In Breda zijn 12 scoutinggroepen actief. Ruim 350 vrijwilligers verzorgen iedere week voor meer dan 1000 kinderen een uitdagend programma. Kinderen leren hier samenwerken, organiseren, bewegen en omgaan met de natuur en allerlei scoutingvaardigheden. Scouting draagt daarbij positief bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Thematafels
Breda heeft gekozen voor een nieuwe manier van subsidieverlening in het sociaal domein. Organisaties kunnen niet langer direct met een subsidieaanvraag naar de gemeente, maar schuiven aan bij een van de zeven thematafels.

Lees meer...

Scouting Leiding Gezocht!

Wij van Scouting Haagse Beemden zijn op zoek naar enthousiaste en avontuurlijke vrijwilligers om ons leidingteam aan te vullen.

Wil jij vrijwilligerswerk doen en lijkt het je leuk om met kinderen te werken? En zou jij het leuk vinden om op zaterdag creatieve, uitdagende en actieve dingen te doen op Scouting? Kom dan eens bij ons langs! Op scouting doen we allerlei uitdagende activiteiten met kinderen.

Help je kinderen graag een handje. Kun je iets goed uitleggen of doe je gewoon graag gek. Dan zijn we op zoek naar jou!!!

Wij zijn op dit moment op zoek voor leiding bij onze Bevers (5-7 jr.) en Meidenwelpen (7-11 jr.) Deze groepen hebben opkomsten op zaterdag ochtend van 10.00u tot 12.00 u. We zoeken leiding van minimaal 18 jaar oud. Scoutingervaring is absoluut niet nodig.

Wat we van je vragen:

  • Je tijd;
  • Enthousiasme;
  • Gezamenlijk organiseren en bedenken van spel programma's op speltak niveau en groepsniveau.

Wat we bieden:

  • Een gezellig leiding team;
  • Veel ruimte om je creativiteit te ontplooien;
  • Begeleiding door ervaren leiding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen binnen de regio en landelijk gegeven cursussen door Scouting Nederland.

Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkorte agenda

za 24/nov 09:30 - za 24/nov 14:00
sinterklaas??
za 24/nov 20:00 - za 24/nov 23:00
Stam opkomst
wo 12/dec 20:00 - wo 12/dec 22:00
bestuursvergadering

Wie is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Advertenties

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Li-Mei van Es (18 nov)
Claudia Koevoets (28 nov)
Brett van Merriënboer (30 nov)
Yoran Rijckevorsel (30 nov)
Meerte Izeboud (4 dec)

Top 3 berichten