Scouting Haagse Beemden laatste nieuws

Wij zoeken enthousiaste bestuurders!

Scouting Haagse Beemden is dringend op zoek naar vrijwilligers om het verenigingsbestuur te versterken!

Wat zoeken we?
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die 1 a 2 uur in de week tijd hebben om het verenigingsbestuur te ondersteunen bij een aantal taken:

• Voorzitten van vergaderingen (max. 8 vergaderingen per jaar)
  • Opleiden/begeleiden/coachen van de leiding
  • Beheren van de financiën van de scoutinggroep
  • Coördineren verhuur van het gebouw
  • Coördineren onderhoud/reparaties aan het gebouw

Wat doet het verenigingsbestuur?
Het verenigingsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de scoutinggroep. Daarvoor faciliteert zij beleidsvorming, jaarplanningen, overlegstructuren, opleiding, financiering, communicatie, administratie en gebouwbeheer.

Wat krijgt je ervoor terug?
Zo’n 110 jeugdleden die mede dankzij jou inzet heel veel leuke vrijdag- en zaterdagopkomsten beleven. Je leert nieuwe, leuke en enthousiaste mensen kennen. Vrijheid om je eigen plek te vinden binnen de groep, je eigen te ontwikkelen (denk aan trainingen) en ondersteuning door 30 vrijwilligers en een vrijwilligerspool.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor een van de functies, of wilt u meer informatie? Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom kijken bij Scouting Haagse Beemden

Op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan een keer kijken bij Scouting Haagse Beemden. Scouting Haagse Beemden is op zoek naar meisjes en jongens die het avontuur aandurven bij de Bevers of Welpen.

Bevers (5-7 jaar)

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

Welpen (meisjes en jongens 7-11 jaar)

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en worden ‘Welpen’ genoemd. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle.

• Lees meer over de Welpen

Bij scouting maak je vrienden voor het leven! Laat je uitdagen en kom een keer kijken!

Scouting Leiding Gezocht!

Wij van Scouting Haagse Beemden zijn op zoek naar enthousiaste en avontuurlijke vrijwilligers om ons leidingteam aan te vullen.

Wil jij vrijwilligerswerk doen en lijkt het je leuk om met kinderen te werken? En zou jij het leuk vinden om op zaterdag creatieve, uitdagende en actieve dingen te doen op Scouting? Kom dan eens bij ons langs! Op scouting doen we allerlei uitdagende activiteiten met kinderen.

Help je kinderen graag een handje. Kun je iets goed uitleggen of doe je gewoon graag gek. Dan zijn we op zoek naar jou!!!

Wij zijn op dit moment op zoek voor leiding bij onze Bevers (5-7 jr.) en Meidenwelpen (7-11 jr.) Deze groepen hebben opkomsten op zaterdag ochtend van 10.00u tot 12.00 u. We zoeken leiding van minimaal 18 jaar oud. Scoutingervaring is absoluut niet nodig.

Wat we van je vragen:

• Je tijd;
  • Enthousiasme;
  • Gezamenlijk organiseren en bedenken van spel programma's op speltak niveau en groepsniveau.

Wat we bieden:

• Een gezellig leiding team;
  • Veel ruimte om je creativiteit te ontplooien;
  • Begeleiding door ervaren leiding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen binnen de regio en landelijk gegeven cursussen door Scouting Nederland.

Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkorte agenda

zo 30/dec 20:00 - ma 31/dec 17:00
Oliebollenactie
ma 31/dec 20:00 - ma 31/dec 17:00