Scouting Haagse Beemden laatste nieuws

Wij zoeken enthousiaste bestuurders!

Scouting Haagse Beemden is dringend op zoek naar vrijwilligers om het verenigingsbestuur te versterken!

Wat zoeken we?
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die 1 a 2 uur in de week tijd hebben om het verenigingsbestuur te ondersteunen bij een aantal taken:

• Voorzitten van vergaderingen (max. 8 vergaderingen per jaar)
  • Opleiden/begeleiden/coachen van de leiding
  • Beheren van de financiën van de scoutinggroep
  • Coördineren verhuur van het gebouw
  • Coördineren onderhoud/reparaties aan het gebouw

Wat doet het verenigingsbestuur?
Het verenigingsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de scoutinggroep. Daarvoor faciliteert zij beleidsvorming, jaarplanningen, overlegstructuren, opleiding, financiering, communicatie, administratie en gebouwbeheer.

Wat krijgt je ervoor terug?
Zo’n 110 jeugdleden die mede dankzij jou inzet heel veel leuke vrijdag- en zaterdagopkomsten beleven. Je leert nieuwe, leuke en enthousiaste mensen kennen. Vrijheid om je eigen plek te vinden binnen de groep, je eigen te ontwikkelen (denk aan trainingen) en ondersteuning door 30 vrijwilligers en een vrijwilligerspool.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor een van de functies, of wilt u meer informatie? Neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Imaani van der Meij (18 jan)