Oliebollen! Bestel ze bij SHB

Sint Nicolaas heeft ons land net weer verlaten en daarmee staan het kerstfeest en de jaarwisseling weer snel 'voor de deur'. Ook dit jaar verkopen de leden van Scouting Haagse Beemden olie- en krentenbollen en appelbeignets!

De oliebollen en krentenbollen worden op oudejaarsdag door ons vers gemaakt o.l.v. een echte bakker namelijk Tinus Coolen, tevens ook Groepsvoorzitter van SHB. De opbrengst van deze actie komt ten goede van de zomerkampen van onze jeugdleden.

• Zak van 11 oliebollen € 7,50
  • Zak van 11 krentenbollen € 7,50
  • Zak van 5 appelbeignets € 7,50

Hoe te bestellen?

Bestellen kan via een van onze jeugdleden. U dient vooraf te betalen. De uiterste besteldatum voor de zakken olie- en krentenbollen en appelbeignets is 19 december 2016.

Afhalen of bezorgen?

U kunt zakken met oliebollen, krentenbollen en appelbeignets afhalen op 31 december a.s. tussen 15.00 uur en 16.00 uur op de Blokhut (ons scoutinggebouw) aan de Somerweide 24 in Breda. Bestellingen kunnen worden bezorgd in de Haagse Beemden en de Hoge Vucht (daarbuiten helaas niet). Ophalen kan altijd!

Categorie: Laatste nieuws