Leden Login

Zie alle leden-informatie!

fotolijn

Help het leidingteam van de Scouts Meiden!

shb logo

Het leidingteam van de Scouts (Meiden) heeft momenteel dringend behoefte aan versterking op de vrijdagavond! Kom jij ons leidingteam helpen?

De Scouts zijn meiden van 11 tot en met 15 jaar. De Scouts hebben hun opkomsten op vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 uur.

Ervaring met Scouting is echt niet vereist. Minimum leeftijd als Scoutsleiding is 18 jaar. Wij verlangen niet veel van de mensen die ons hierbij kunnen helpen, maar het moet gezegd: Scouting kost tijd. Echter, het is vaak de tijd die men er in wilt steken, ook voor de leiding geldt dat vooral plezier en gezelligheid voorop staan.

wat we van je vragen:

• Affiniteit met het werken met kinderen;
  • Enthousiasme;
  • Mee willen denken op speltak niveau, en in groepsniveau door het bezoeken van de groepsraad;
  • Gezamenlijk organiseren en bedenken van spel programma's op speltak niveau en groepsniveau.

wat we bieden:

• Een gezellig leiding team;
  • Veel ruimte om je creativiteit te ontplooien;
  • Begeleiding door ervaren leiding;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen binnen de regio en landelijk gegeven cursussen door Scouting Nederland.

Lijkt je dit wel wat, neem dan contact op met onze groep!!!
overvliegen.jpg