Over Scouting Haagse Beemden

Welkom bij SCOUTING HAAGSE BEEMDEN. Hieronder treft u belangrijke informatie aan voor de gang van zaken binnen onze groep.

INLEIDING

Scouting is wereldwijd de grootste en bekendste jeugdorganisatie. Scouting draait op basis van vrijwilligerswerk. De contributiebijdragen komen daarom geheel ten goede aan de programma’s, materialen en lidmaatschap aan Scouting Nederland. Scouting in het algemeen is een stichting en is er dus niet op uit om winst te maken, maar probeert kinderen van 5 tot 17 jaar een leuke en leerzame vrijetijdsbesteding te bezorgen, die er op gericht is om zonder onderscheid in geloof of ras samen activiteiten te ondernemen. De speltakken van Scouting Haagse Beemden zijn onderverdeeld in:

Zie speltakken voor opkomsttijden
shb logo

Bekijk onderstaand filmpje om een goede indruk te krijgen waar het bij SHB om gaat
Met dank aan Rondom Breda
Om dit filmpje te downloaden kunt u hier klikken.

vrijwilligerspool

PAPS, MAMS, UURTJE OVER? LAAT JE UITDAGEN!

Iedere week beleven alle kinderen en jongeren de meest uitdagende activiteiten bij onze Scoutinggroep.
Om al die activiteiten mogelijk te maken is er ieder jaar een aantal kleine en grotere klussen waarbij we wat hulp kunnen gebruiken.

Heeft u een uurtje over?

Help ons dan met bijvoorbeeld:

• Schoonmaakdag
  • Dakgoten schoonmaken
  • Bijhouden (administratie) vrijwilligerspool
  • Kleine reparaties aan het gebouw
  • Opruimen materiaalhok
  • Reparaties materiaal

Waar en wanneer?

Geef uw gegevens en talenten door op het webformulier!

Ied

Categorie: Over Scouting Haagse Beemden