Kom kijken bij Scouting Haagse Beemden

Op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan een keer kijken bij Scouting Haagse Beemden. Scouting Haagse Beemden is op zoek naar meisjes en jongens die het avontuur aandurven bij de Bevers of Welpen.

Bevers (5-7 jaar)

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

Welpen (meisjes en jongens 7-11 jaar)

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en worden ‘Welpen’ genoemd. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle.

• Lees meer over de Welpen

Bij scouting maak je vrienden voor het leven! Laat je uitdagen en kom een keer kijken!