Padvindsters

Meiden van 11 tot 15 jaar!

Elke vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 uur komen de scouts in de Blokhut samen.

foto vuurspuwer 2012
Vuurspuwer 2012

Iedere opkomst doen we weer iets anders. De ene week zijn we creatief bezig of maken we de keuken onveilig. De volgende keer zijn we weer sportief of scoutief. En als het weer een beetje meezit, gaan we lekker iets buiten doen. Wat we ook doen, het is altijd gezellig!

So You Think You Can Dance! 2012

Wat zijn dan scoutive dingen? Bijvoorbeeld wandklimmen, tochten fietsen of lopen met kaart en kompas, de natuur ontdekken, kamperen in tenten, maar ook deelnemen aan regionale wedstrijden behoren allemaal tot de activiteiten van deze scouts.

Groepsfoto RSW2013
foto Scouts tijdens de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden) 2013

Tijdens het zomerkamp kamperen we in tenten en bouwen met hout en touw onze eigen keuken en we koken ons eigen kostje (en eten het ook nog op!).

Als je een keer mee wil doen, kom dan gerust eens kijken bij de Scouts. Maak voor de zekerheid wel even een afspraak met Jolanda, anders kom je misschien voor niks naar de Blokhut.

Wil je ons mailen? Dat kan! Klik hier om een berichtje aan de scoutsleiding te sturen.

We hebben ook een eigen plek waarop je foto's onze activiteiten kunt vinden. Klik hier voor onze fotoalbums.