Meidenwelpenweekend 2015

Beste Ouders en/of verzorgers van de meiden welpen,

Een nieuw jaar is weer begonnen daarom wensen wij (Idesta, Mor, Mang en Hathi) u een gezond, uitdagend en een gelukkig 2015!

Op 24 en 25 januari 2015 houden wij een meidenwelpenweekend. Dit weekend zullen wij samen met de meiden samen op de blokhut verblijven waar we allemaal leuke spelletjes en activiteiten zullen ondernemen.

Deelname aan dit weekend is geheel gratis. Er zijn dus geen extra kosten verbonden.

Graag horen wij van u uiterlijk vóór 18 januari 2015 of uw dochter hier aan mee wenst te doen. Wanneer dit het geval is kunt u dit formulier in zijn geheel invullen en aan ons teruggeven.

De eerst komende opkomst is op zondag 11 januari 2015.  Hier kunnen de meiden welpen hun talent laten zien bij ‘SHB Got Talent’.  Hier worden zij om 10:00 verwacht.  Wij kunnen dan nog even wat oefenen.  Van 11.00 tot 12.30 vindt de generale repetitie plaats op het echte podium. De organisatie zorgt voor een lunch. Ouders zijn van harte welkom van 13:30u tot 16:00u in de blokhut van Scouting Haagse Beemden. Na de playbackshow bent u van harte uitgenodigd om met ons een borrel te nuttigen.  

 

Met vriendelijke groet,

Mor, Mang,  Idesta en Hathi

Categorie: Welpen - meisjes