Persoonlijke gegevens wijzigen

Persoonlijke gegevens op de wersite

Als je (ouder van een) lid bent van onze scoutinggroep, dan kan je een inlogcode aanvragen via contact met de Webmaster & Redactie website .
Nadat de webmaster de door jou opgegeven gegevens heeft gecontroleerd (dat kan een paar dagen duren) kan je inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord die je krijgt toegemaild.
Als je dan in het 'Leden menu' voor 'Jouw inlog gegevens ' kiest, kan je jou gegevens wijzigen.

NB: De gegevens in het gedeelte "Jouw inlog gegevens' worden alleen gebruikt om in te kunnen loggen op de website. Ze staan zo niet in de ledenadministratie van Scoutiing Nederland!

Het tweede gedeelte van op de pagina: "Jouw akela gegevens" geeft (een gedeelte van) de informatie weer die bij de landelijke ledenadministratie van Scouting Nedederland over jou bekend zijn. Wil je de gegevens wijzigen, dan moet je even verder lezen.

Het is ook mogelijk om een pasfoto aan onze website toe te voegen. Klik hiervoor op 'Bladeren' en selecteer een pasfoto die op jou computer staat. Klik vervolgens op 'Upload nu', en de pasfoto wordt toegevoegd aan het smoelenboek. Voor het beste resultaat moet de pasfoto 100 pixels breed en 150 pixels hoog zijn.

Daarnaast heb je via het leden menu toegang tot het leidingoverzicht, de verjaardagenlijst, het smoelenboekje,de nieuwsbrieven, informatie voor leden en diverse invulformulieren.

Persoonlijke gegevens in de Ledenadministratie van Scouting Nedederland wijzigen

Scouting HaagseBeemden(.nl) maakt net als alle andere scoutinggroepen in Nederland gebruik van de landelijke ledenadministratie van Scouting Nederland (www.scouting.nl).

De gegevens die bij scouting.nl zijn opgeslagen gebruiken wij ook voor onze eigen ledenlijsten en onze eigen website (alleen in te zien door eigen leden). Het is dus van belang dat de gegevens van jou blijven kloppen.

Je kan zelf je gegevens wijzigen door in te loggen op www.scouting.nl.
Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord, dan kan je die hier aanvragen.
Na het inloggen kunnen onder het kopje 'Mijn persoonsgegevens' in het tabblad 'basis' en 'extra' de gegevens worden ingevuld of gewijzigd. Het is van belang om zo veel mogelijk gegevens in te vullen omdat de leiding ook gebruik maakt van deze ledenadministratie.

Voor vragen kan je altijd mailen naar de webmasters.