Leden Login

Zie alle leden-informatie!

fotolijn

Verhuur blokhut Scouting Haagse beemden

Wij verhuren aan scoutinggroepen en verenigingen.
De doelgroep is de jeugd.
Er wordt niet verhuurd voor feesten of partijen.

clubgebouw

Het clubgebouw heeft 4 zalen. Zaal 4 (oranje zaal) wordt nooit verhuurd! Zaal 1 en 2 zijn met elkaar verbonden en is dus één grote zaal van zo'n 8 bij 15 meter. Het gebouw is voorzien van een ruime keuken welke is ingericht met electrische kookplaat en oven. Afhankelijk van de periode van verhuur is er voldoende eet- en kookgerei aanwezig. In de zogenaamde 'natte ruimte' vind je 2 toiletten , 2 douches en 2 ruime wasgelegenheden met warm water. Er is in het gebouw een geluidsinstallatie aanwezig welke op verzoek te leen is bij het huren van het gebouw. Tevens zijn er in het gebouw tafels en stoelen aanwezig. Het gebouw is over de gehele vloeroppervlakte voorzien van plavuizen.

Klik hier voor een virtuele rondleiding door het gebouw om een goede indruk te krijgen.

Verhuurperioden
Het gebouw is nagenoeg iedere vrijdag en zaterdag in gebruik voor onze eigen scoutingactiviteiten. De tweede week van de zomervakantie van Regio Zuid is het vanwege de terugkomst van de zomerkampen en het uithangen van de tenten en het opruimen van de kampmaterialen niet mogelijk de blokhut te verhuren. Interesse: vul een huuraanvraag in. Wij nemen z.s.m. contact met U op! Neem voor verdere informatie met betrekking tot het overnachten of vragen over de huuraanvraag contact op met de beheerder.

De omgeving
Het gebouw ligt in een woonwijk, met op loopafstand een grote beheerde speeltuin. Zie voor info over deze speeltuin de website van Speeltuin de Somerweide. Nabij de blokhut is een waterpartij en voor het gebouw ligt een groot grasveld, waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Er is geen vuurstookplaats en ook geen toestemming van de Brandweer om vuur te stoken. Kamperen rondom het gebouw is niet toegestaan.

Het gebouw in de cirkel is de blokhut. Klik in de circel voor foto's van de omgeving van de blokhut.

Het gebruik van het gebouw
Sinds November 2003 j.l. hebben wij een Gebruikersvergunning voor ons clubgebouw, waarbij het gebouw nu voldoet aan de strengste veiligheidseisen, waarbij wel een aantal regels van toepassing zijn. Bij het gebruik van het gebouw dienen deze regels strikt in acht te worden genomen. In het gebouw is ook een alarm-/brandmeldinstallatie aangebracht met een continue doormelding naar de Brandweer. Voor het gebruik van het gebouw dient u op de hoogte te zijn van de gebruikersvergunning en het brandveiligheidsplan.
Klik hier voor het doorlezen en/of downloaden van de gebuikersvergunning

Klik hier voor het doorlezen en/og downloaden van het brandveiligheidsplan
Categorie: Blokhut