Blokhut

Route naar de Blokhut

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Kaartje van Nederland
Nederland

Kaartje van Zuid-Nederland
Zuid-Nederland
Omgeving van Breda
Breda en omgeving
Haagse Beemden Breda
Haagse Beemden
Somerweide en omgeving
Somerweide 24
Blokhut
Blokhut

Blokhut Scouting haagse beemden; Somerweide 24; 4824 EW Breda; NetherlandsPlan hieronder uw route

Bekijk de locatie van Scouting Haagse Beemden door in te zoomen + of uit te zoomen -

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Hoofdcategorie: Shb content
Categorie: Blokhut

Verhuur

Scoutinggebouw 'De Blokhut' wordt verhuurd aan scoutinggroepen en verenigingen. De doelgroep is de jeugd. Het gebouw wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

 

Het gebouw

Het gebouw heeft 4 zalen. Daarvan zijn de zalen 1 t/m 3 te huren (zie plattegrond). Zaal 1 (groen) en 2 (geel) kunnen samen worden gevoegd tot één grote zaal (8 bij 15 meter). In alle drie de zalen zijn tafels en stoelen aanwezig. Het gebouw is voorzien van een ruime keuken welke is ingericht met elektrische kookplaat en oven. Afhankelijk van de periode van verhuur is er voldoende eet- en kookgerei aanwezig. In de zogenaamde 'natte ruimte' bevinden zich 2 toiletten, 2 douches en 2 ruime wasgelegenheden met warm water. Er is in het gebouw een geluidsinstallatie aanwezig welke op verzoek te leen is bij het huren van het gebouw. Het gebouw is over de gehele vloeroppervlakte voorzien van plavuizen.

  • Klik hier voor een virtuele rondleiding door het gebouw om een goede indruk te krijgen.

Verhuurperioden

Het gebouw is nagenoeg iedere vrijdag en zaterdag in gebruik voor onze eigen scoutingactiviteiten. De tweede week van de zomervakantie van Regio Zuid is het vanwege de terugkomst van de zomerkampen en het uithangen van de tenten en het opruimen van de kampmaterialen niet mogelijk de blokhut te verhuren.

  • Interesse: vul een huuraanvraag in. Wij nemen z.s.m. contact met u op!

De omgeving

Het gebouw ligt in een woonwijk, met op loopafstand een grote beheerde speeltuin. Zie voor info over deze speeltuin de website van Speeltuin de Somerweide. Nabij de blokhut is een waterpartij en voor het gebouw ligt een groot grasveld, waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Er is geen vuurstookplaats en ook geen toestemming van de Brandweer om vuur te stoken. Kamperen rondom het gebouw is niet toegestaan.

Het gebouw in de cirkel is de blokhut. Klik in de cirkel voor foto's van de omgeving van de blokhut.


Het gebruik van het gebouw

Sinds November 2003 j.l. hebben wij een Gebruikersvergunning voor ons clubgebouw, waarbij het gebouw nu voldoet aan de strengste veiligheidseisen, waarbij wel een aantal regels van toepassing zijn. Bij het gebruik van het gebouw dienen deze regels strikt in acht te worden genomen. In het gebouw is ook een alarm-/brandmeldinstallatie aangebracht met een continue doormelding naar de Brandweer. Voor het gebruik van het gebouw dient u op de hoogte te zijn van de gebruikersvergunning en het brandveiligheidsplan.
Hoofdcategorie: Shb content
Categorie: Blokhut

Virtuele rondleiding

Bekijk het filmpje hieronder voor een virtuele rondleiding door onze Blokhut.

 

Plattegrond

Indien het voor u niet mogelijk is het filmpje te bekijken kunt u hieronder kijken naar de overzichtsfoto. Klik op een blauwe stip op de plattegrond voor een foto van de ruimte. De blauwe stip geeft het gezichtspunt aan.

klik op de blauwe stippen voor een foto van de betreffende ruimte

Hoofdcategorie: Shb content
Categorie: Blokhut

Rondom de Blokhut

Rondom de 'Blokhut' van Scouting Haagse beemden
De nieuwe Blokhut dateert van mei 2000 en is voor het grootste gedeelte afgewerkt door vrijwilligers van Scouting Haagse Beemden, ouders en zeker niet te vergeten met de hulp van de reclassering afdeling Breda. In de hal van het clubgebouw prijkt aan de wand een eregalerij voor al die gouden handen die bij hebben gedragen aan dit fantastische resultaat. Ook de sponsoren zijn hierbij niet vergeten!

Lees meer...

Hoofdcategorie: Shb content
Categorie: Blokhut