Bevers

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

Het dorp Hotsjietonia

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

Opkomsttijden

De Bevers spelen op zaterdagochtend van 10:00u tot 12:00u. Bij eventuele afwijkende opkomsttijden informeren we de ouders voortijdig. De Bevers gaan als afsluiting van het seizoen ieder jaar een weekend logeren.

Neem contact op met de leiding van de Bevers via: bevers@scoutinghaagsebeemden.nl

Leiding team

Iedere zaterdagochtend ontvangt ons leidingsteam de Bevers in Huize Hotsjietonia. Ons leiding team bestaat uit Margo en Marianne.