Bevers 5-7

Opkomsttijd

zaterdagochtend: 10:00 - 12:00

Mocht er een speciale opkomst zijn met afwijkende tijden zal dit altijd van te voren worden aangegeven.

Het dorp Hotsjietonia

Met een leeftijden van 5 tot 7 jaar ben je bij scouting een bever. Bij de bevers ligt de nadruk op spelen enleren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. In het dorp maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren over de natuur met Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

De verschillende Activiteitgebieden zorgen er voor dat er veel variatie in het programma zit en de bevers elke week weer iets anders doen.

Leiding team

Sterre en Keet Kleur: Margo en Marianne