Stam 18-25

Opkomsttijd

Zaterdagavond: 20:00 - 23:00
Wisselende tijden en datums.

De junior stam draait om de week op de zaterdag avond hierbij kan het voorkomen dat er een wissende datum en tijd word gebruikt.

De superrr stam maakt elk jaar een planning waar alle datums en tijden worden vast gezet.

Hoe ver ga jij

Kijk hoever jij komt in je leven, je hebt veel geleerd in al die jaren. En zeker als je lang op Scouting hebt gezeten. Leiderschap, samenwerken, organiseren dat zijn de eigenschappen die je gaat gebruiken en verder ontwikkelen bij de stam. Jij haalt alles er uit wat er in zit, organiseer een event of doe juist dat geen waar je moeite mee had. We combineren alles wat we al weten en hebben geleerd, plus nog alles wat we samen kunnen doen, ga op avontuur naar je volgende uitdaging.

Junior Stam

Deze groep van 18 tot 25 jaar gaat je loslaten van begeleiding, nu sta jij met je groep er zelf voor moet er zelf voor zorgen dat het niet fout gaat. Lazergamen in ons eigen gebouw, een escaperoom doen of juist zelf maken en bij elk feest zijn wij van de partij. We zijn ook te vinden in de stad waar wij op een prachtige plek mogen helpen voor een bijdrage aan ons kamp, het Begijnhof wat al bestaat sinds 1267 is voor ons een vaste plek waar wij graag helpen.

aan het einde van het jaar gaan wij ook op zomerkamp, dit kan een week of midweek zijn maar wij een stad op stelte zetten en ons vermaken met de leukste activeiten.

Superrr Stam

Deze groep heet niet voor niks de Superrr Stam, vanaf je 23e ben je hier al welkom. Brierproeverijen, culinaire hoogstandjes, paintballen en excursies gaan zij niet uit de weg. ze bebale zelf wel wanneer ze willen draaien, want als ze het doen doen ze het goed.

Het zomer kamp van de Superrr Stam variëerd van extréém primitief tot overweldigende luxe.

Leiding team

Leiding? Dat bepalen we zelf wel!

Junior Stam kamp 2018
scout-in 2019