Stam

Ga verder dan je dacht te kunnen, je gaat op je eigen benen staan, maar dat hoeft nooit helemaal alleen, want met deze groep sta je samen. Je gaat met je groep van alles organiseren, gewoon omdat het leuk is, of juist voor je kamp.

Juniorstam: 18 tot en met 25 jaar.

Superstam: vanaf 23 jaar

Hoe ver ga jij

Kijk hoever jij komt in je leven, je hebt veel geleerd in al die jaren. En zeker als je lang op Scouting hebt gezeten, leiderschap, samenwerking, organiseren, en alles er uithalen wat er in zit.

Ga een uitdaging te lijf en organiseert dan een evenement, of leid een groep de goede kant op. We combineren alles wat we al weten en hebben geleerd, plus nog eens alles wat we samen kunnen doen, ga voor die uitdaging het avontuur.

Juniorstam

De vriendengroep die steeds maar uitbreid, elke maand zijn ze samen en soms doen ze ook nog eens iets leuks tussendoor. Op elk feest zijn ze te vinden, wist jij al dat er feesten zijn speciaal voor en door scouting. en orginele activiteiten kunnen ze ook wat van, lazergamen in ons eigen gebouw of een escaperoom doen, of we gaan een avond stappen.

Op het begijnhof zijn ze ook te vinden, dit prachtig stukje geschiedenis wat al bestaat sinds 1267 is een vaste plek waar de Juniorstam helpt voor een bijdrage aan het kamp. Ook heeft de Juniorstam onder andere geholpen met de opbouw van ploegendienst in gemeente Breda. Dit alles doen zei zodat ze vette activiteiten kunnen doen, en uiteindelijk op zomerkamp kunnen.

Superstam

Houd je van dammen, postzegels verzamelen of punniken dan ben je bij ons aan het goede adres .

Deze speltak van 23 plussers gaat geen uitdaging uit de weg. Bierproeverijen, culinaire hoogstandjes, paintballen en excursies is dagelijkse kost. Onze opkomsten zijn wanneer het ons uitkomt!

Onze kampen variëren van extréém primitief tot overweldigende luxe