Welpen

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle en worden ‘Welpen’ genoemd. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle.

In de jungle

De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Mor, Mang, Junior, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden. Chil vertelt de welpen bijvoorbeeld alles over vogels en Raksha weet weer veel over de verschillende dierensporen in de jungle. Met Marala zingen de welpen een leuk liedje en met de schildpad Oe leren ze alles over de onderwaterwereld.

kom een keer kijken!

(de eerste twee keer kijken zijn altijd gratis)

Welpen – Meisjes

Het is gezellig vertoeven op de zaterdagochtend in de blokhut, want dan draaien de welpen hun opkomst! Knutsel jij graag? Zit je vol fantasie en trek je graag op met anderen? Heb je niet zo’n behoefte om jezelf tegenover anderen te moeten bewijzen? Dat hoeft ook helemaal niet, want het enige wat van jou gevraagd wordt is dat je lekker met ons meedoet.

Afgelopen jaar hebben de welpen een aantal leuke opkomsten gehad, zo hebben we o.a. aan het insigne ‘Geschiedenis’ gewerkt waarbij we een mooie tocht door Breda hebben gemaakt. We zijn naar een kaarsenmakerij geweest en hebben ons eigen lokaal erg mooi versierd, hierbij hebben we onze eigen welkomstbord geschilderd.

Welpen – Jongens

Zin in echt avontuur? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Ben jij een dappere jongen? Kan jij tegen een stootje? Kan jij goed samenwerken? Dan zijn de welpen misschien wel iets voor jou.

Iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 nemen Baloe en Okpako hun horde mee op weg naar een nieuw avontuur in de Jungle. Doen verschillende spellen met een grote groep. Werk samen met je nestleden om grote dingen te bereiken, leer je eigen vlot te pionieren, maak grootse bouwwerken voor carnaval en natuurlijk het hoogtepunt van het seizoen: het zomerkamp. Durf jij deze uitdaging aan? Dan zien we je zaterdag!

Leiding team

Ons ruime leiding team is van vele markten thuis, met veel ervaring van meerdere jaren leiding en scouting ervaring. het leiding team bestaat uit: Yuho, Mike, Rik, Opako, Patrick, en Pim. Zij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden op de zaterdag ochtend.

Welp klimt naar boven