Explorers 15-18

Opkomsttijd

Vrijdagavond lang: 20:00 – 23:00 uur
Vrijdagavond kort: 20:00 – 21:00 uur

Mocht er een speciale opkomst zijn met afwijkende tijden dan zal dit altijd van tevoren worden aangegeven.

Jij bepaalt wat je wilt!

De Explorers, deze groep van jongens en meiden tussen de 15 en 18 jaar beslissen met elkaar wat er gaat gebeuren. De begeleiding helpt mee om de juiste richting op te gaan en vragen te beantwoorden, maar zal voornamelijk zorgen dat het veilig en onder toezicht gebeurd.

Tijdens een korte opkomst bedenken en plannen de Explorers hun eigen activiteiten. Ook bepalen ze wie welke activiteit organiseert. Tijdens de lange opkomsten voeren de Explo’s hun activiteiten uit! hierbij hebben ze uitgewerkt wat ze die avond willen doen, dit doen zij ook in bepaalde activiteitgebieden waardoor het elke week anders is.

Explo’s

Heb jij zin om een filmavond te organiseren, katapulten bouwen of te gaan karten bij lot 66? Regel het maar, samen met de groep beslis jij wat we gaan doen! Ook geldacties behoren tot één van de activiteiten om geld op te halen voor kamp, ga je naar Duitsland, Tsjechië, Polen of misschien wel aan de kust van Frankrijk om daar te genieten van de zon. Jij bepaalt zelf hoever je gaat en wat je daar gaat doen.

Team

Begeleiding: Jeroen en rik