Verhuur

Scoutinggebouw 'De Blokhut' wordt verhuurd aan scoutinggroepen en verenigingen. De doelgroep is de jeugd. Het gebouw wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Het gebouw

Het gebouw heeft 4 zalen. Daarvan zijn de zalen 1 t/m 3 te huren (zie plattegrond). Zaal 1 (groen) en 2 (geel) kunnen samen worden gevoegd tot één grote zaal (8 bij 15 meter). In alle drie de zalen zijn tafels en stoelen aanwezig. Het gebouw is voorzien van een ruime keuken welke is ingericht met elektrische kookplaat en oven. Afhankelijk van de periode van verhuur is er voldoende eet- en kookgerei aanwezig. In de zogenaamde 'natte ruimte' bevinden zich 2 toiletten, 2 douches en 2 ruime wasgelegenheden met warm water. Er is in het gebouw een geluidsinstallatie aanwezig welke op verzoek te leen is bij het huren van het gebouw. Het gebouw is over de gehele vloeroppervlakte voorzien van plavuizen.

Klik hier voor een virtuele rondleiding door het gebouw om een goede indruk te krijgen.

Verhuurperioden

Het gebouw is nagenoeg iedere vrijdag en zaterdag in gebruik voor onze eigen scouting-activiteiten. De tweede week van de zomervakantie van Regio Zuid is het vanwege de terugkomst van de zomerkampen en het uithangen van de tenten en het opruimen van de kampmaterialen niet mogelijk de blokhut te verhuren. Neem voor verdere informatie met betrekking tot het overnachten of vragen over de huuraanvraag contact op met de beheerder.

Interesse: vul altijd digitaal een huuraanvraag in. Wij nemen z.s.m. contact met U op!

Parkeren

Bij het gebouw zijn geen parkeerplaatsen aanwezig, gebruik hiervoor de parkeerplaatsen aan de overkant van de straat. Het is niet toegestaan te parkeren bij het gebouw of op het grasveld, er wordt regelmatig gehandhaafd op het rijden over het fietspad en het vernielen van het grasveld!

De omgeving

Het gebouw ligt in een woonwijk, met op loopafstand een grote beheerde speeltuin. Zie voor info over deze speeltuin de website van Speeltuin de Somerweide. Nabij de blokhut is een waterpartij en voor het gebouw ligt een groot grasveld, waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Er is geen vuurstookplaats en ook geen toestemming van de Brandweer om vuur te stoken. Kamperen rondom het gebouw is niet toegestaan.

Het gebruik van het gebouw

Sinds november 2003 hebben wij een Gebruikersvergunning voor ons clubgebouw, waarbij het gebouw nu voldoet aan de strengste veiligheidseisen, waarbij wel een aantal regels van toepassing zijn. Bij het gebruik van het gebouw dienen deze regels strikt in acht te worden genomen. In het gebouw is ook een alarm-/brandmeldinstallatie aangebracht met een continue doormelding naar de Brandweer. Voor het gebruik van het gebouw dient u op de hoogte te zijn van de gebruikersvergunning en het brandveiligheidsplan.

Klik hier voor het doorlezen en/of downloaden van de gebuikersvergunning
Klik hier voor het doorlezen en/of downloaden van het brandveiligheidsplan

shb