Verhuur

Scoutinggebouw ‘De Blokhut’ wordt verhuurd aan scoutinggroepen, verenigingen en particulieren. De doelgroep is de jeugd of gezin, zoals een communieviering, kinderfeest of familiebijeenkomst. Het gebouw wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Het gebouw

Het gebouw heeft 4 zalen. Daarvan zijn de zalen 1 t/m 3 te huren (zie plattegrond). Zaal 1 (groen) en 2 (geel) kunnen samen worden gevoegd tot één grote zaal (8 bij 15 meter). In alle drie de zalen zijn tafels en stoelen aanwezig. Het gebouw is voorzien van een ruime keuken welke is ingericht met elektrische kookplaat en oven. In de zogenaamde ‘natte ruimte’ bevinden zich 2 toiletten, 2 douches en 2 ruime wasgelegenheden met warm water. Het gebouw is over de gehele vloeroppervlakte voorzien van plavuizen.

Verhuurperioden

Het gebouw is nagenoeg iedere vrijdag en zaterdagochtend in gebruik voor onze eigen scouting-activiteiten. De tweede week van de zomervakantie van Regio Zuid is het vanwege de terugkomst van de zomerkampen en het uithangen van de tenten en het opruimen van de kampmaterialen niet mogelijk de blokhut te verhuren. Neem voor verdere informatie met betrekking tot het overnachten of vragen over de huuraanvraag contact op met ons.

  • Interesse: vul een huuraanvraag in. Wij nemen z.s.m. contact met u op!

De omgeving

Het gebouw ligt in een woonwijk, met op loopafstand een grote beheerde speeltuin. Zie voor info over deze speeltuin de website van Speeltuin de Somerweide. Nabij de blokhut is een waterpartij en voor het gebouw ligt een groot grasveld, waar activiteiten ondernomen kunnen worden. Er is geen vuurstookplaats en ook geen toestemming van de Brandweer om vuur te stoken. Kamperen rondom het gebouw is niet toegestaan.

Het gebruik van het gebouw

Sinds november 2003 hebben wij een Gebruikersvergunning voor ons clubgebouw, waarbij het gebouw nu voldoet aan de strengste veiligheidseisen, waarbij wel een aantal regels van toepassing zijn. Bij het gebruik van het gebouw dienen deze regels strikt in acht te worden genomen. In het gebouw is ook een alarm-/brandmeldinstallatie aangebracht met een continue doormelding naar de Brandweer. Voor het gebruik van het gebouw dient u op de hoogte te zijn van de gebruikersvergunning en het brandveiligheidsplan.