INLEIDING

Welkom bij scouting haagse beemden, Scouting is met ruim 90 duizend leden en 30 duizend vrijwilligers de grootste jongerenorganisatie van Nederland. In Nederland zijn ruim duizend scoutinggroepen waarvan Scouting Haagse Beemden er eentje is. Scouting biedt haar (jeugd-)leden, ongeacht culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging, een veilige en leerzame speelomgeving. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Scouting Haagse Beemden is een land scoutinggroep in de gemeente Breda. Ons gebouw is gelegen in het de wijk Kievitsloop in de Haagse Beemden. Wekelijks komen alle leden op vrijdagavond of zaterdagochtend bij elkaar om een scoutingopkomst te beleven. De leden zijn onderverdeeld in speltakken en draaien op hun eigen tijden.

Speltak Opkomsttijd
Bevers Zaterdagochtend van 10:00 – 12:00